• DPTU KKSH TEKSTİL DOO SHTIP - EXPORT IMPORT

  • DPTU KKSH TEKSTİL DOO SHTIP - EXPORT IMPORT

  • DPTU KKSH TEKSTİL DOO SHTIP - EXPORT IMPORT

  • DPTU KKSH TEKSTİL DOO SHTIP - EXPORT IMPORT

  • DPTU KKSH TEKSTİL DOO SHTIP - EXPORT IMPORT

Добредојдовте на DPTU KKSH TEKSTİL DOO SHTIP - EXPORT IMPORT


 

Фабрика 

Bizim kumaş
За нас

Нашата перална е отворена во Септември 2014 година. Зафаќа простор од 6000 м2.... Прочитај повеќе >

 

Нашите модели

What we do?
Модели

Перење, Фарбање, Рачна доработка

Мисија и Визија

Нашите вредности

Специјалист на работа

Динамика

Флексибилни

Отворен за иновации

Одлучувачки

Планирано

Лојални на работа етика и тимскиот дух

Нашата мисија

Да понудиме најдобар квалитет на најдобра цена.

Нашата визија

Да се ​​направи KKSH TEXTILE профитабилни и вечен компанија чија клиенти, се горди и задоволни.

Контакт информации

E-поста:simona@kkshtekstil.com

Моб:+389 32 399 039

Моб:+389 76 330 139